Helaftensarrangementer

Helaftensarrangementer

Ønsker du at bestille skal du kontakte Mads på tlf. 40 20 50 97

Vi vil gerne være vært for din fest og tilrettelægge den perfekte menu i samarbejde med dig. På Sydhavnsvej kan i reservere selskaber fra 25-120 personer. 

Vi har 2 lokaler. Festlokalet med plads til 36 personer og restauranten med plads til 90 personer. Begge lokaler kan slåes sammen til et stort lokale

Vi tilpasser alltid menuen efter gæstens ønske. Menuen under er et eksempel på hvordan det kan se ud. 

Eksempel 1:

Helaftensarrangement: 1250,- pr. person

Kl. 18:00

Velkomst-cava

2 slags snacks fra køkkenet

5-retters menu (ikke deleanretninger)
Servering ved bordene kl. 18:45

1. Ret – Kl. 19:00
Råmarineret helleflynder med hyldeblomst-syrnet fløde, agurk, sprød rug og dildolie
Grüner Veltliner, Dömäne Wachau
2. Ret – Kl. 19:30
Cremet kantarel på ristet surdejsbrød, sort hvidløg, syltede tyttebær og revet parmesan
Bornos Sauvignon Blanc
3. Ret – Kl. 20:15
Pocheret torsk med krondild beurre blanc, ørredrogn, grillet blomkål og syltet rårod

Zenato, Bianco Di Custoza

4. Ret – Kl. 21:00
Rosa stegt dådyrfilet med glaseret rødbede, tragt-kantarel, grønkål og cremet vildtsauce
a parte: Små kartofler fra Karen med brunet smør og purløg

Chateau De Richaud – Rouge 2019

5. Ret – Kl. 21:45
Karamelmousse med toffeesauce, brombær, brombærsorbet, citron-vaniljeskum og sprøde græskarkerner

Maury 2017, Christophe Marin

Natmad – ca. Kl. 00:30
Stenbund med miso-braiseret svin, tomatsalsa, chipotle-dressing, mangosalsa og salat – ingen koriander.


Festslut
– ca. Kl. 02:00

Fri bar: Øl, vin og vand.

Drinks-menu:
G&T
Astronaut
Gin Hass
Dark ’n’ Stormy
Espresso Martini