3 og 5 retter kan fåes alle dage
Med tomater, granskud balsamico, pinjekerner og basilikum.
Havkat: Med sommergrønt, karamelliseret løgpuré, beurre blanc med hummer og kartofler fra Frilandsgrønt.
Lam: Med sommergrønt, løvstikke emulsion, lammesky, syltet sennep og kartofler fra Frilandsgrønt.
Med koldskålsskum, karamelliseret hvid chokolade, kammerjunkere og marengs.
Med tomater, granskud balsamico, pinjekerner og basilikum.
Med yuzu og appelsin vinaigrette, agurk, dildolie og tasmansk bergpeber.
Med syltet grønt, aioli og surdejsbrød.
Havkat: Med sommergrønt, karamelliseret løgpuré, beurre blanc med hummer og kartofler fra Frilandsgrønt.
Lam: Med sommergrønt, løvstikke emulsion, lammesky, syltet sennep og kartofler fra Frilandsgrønt.
Med koldskålsskum, karamelliseret hvid chokolade, kammerjunkere og marengs.
Restaurant:
Søndag til torsdag
10:00 – 22:00
Køkken 10:00 – 20:00
Fredag og lørdag
10:00 – 00:00
Køkken 10:00 – 21:00