3- eller 5-retters menu – Januar/Februar på Bryggen
3 retter: kr. 399 (retter markeret med <*>)
5 retter: kr. 599
Menuen inkluderer surdejsbrød og vand.
Menu:
Löjrom på vaffel med oksemarv, cremefraiche, purløg, syltet skalotteløg og dild <*>
Jomfruhummer- og kullerceviche med limevinaigrette, agurk, brøndkarse, revet peberrod, jordskokkechips og syrnet fløde med hyldeblomst
Pandestegt rødfisk med råstegt blomkål, tragtkantareller og hollandaise med ølglace
Rosastegt rådyr med karamelliseret rødbedepuré, saltbagt rødbede, marineret grønkål, portvinsglace og ribsjuice <*>
Yoghurtsorbet med citroncreme, karamelliseret hvid chokolade, græskarkerner, marengs og laurbærolie <*>
Restaurant:
Søndag til torsdag
10:00 – 22:00
Køkken 10:00 – 20:00
Fredag og lørdag
10:00 – 00:00
Køkken 10:00 – 21:00