Klassisk 3-retter menu
Fra 349,- (min. 25 kuverter – både frokost og aften)
Forretter:
Serveres med surdejsbrød og smør
Kartoffel-porre suppe med sprødstegt bacon og syltet porre
Hvid asparges suppe med sprødstegt bacon og asparges
2 tarteletter med høns i asparges (serveres ikke brød å smør til)
Klassisk rejecoctail med frisk salat, tomat, agurk, tomatdressing og crutonger
Varmrøget laks med sennespdressing, peberrodscreme, agurk, syltet rødløg, urtesalat og sprød rug (+ kr 20,-)
Kalvetartar med cognaccreme, syltet rødløg, sprøde solsikkekerner og urtesalat (+ kr 20,-)
– Røget rødbede tartar med estragoncreme, sprøde solsikkekerner, revet peberrod, karse og æggeblomme fra Vibensfryd
Hovedretter:
Kalvetykkam fra Grambogård stegt som vildt med waldorfsalat, syltede tranebær, bagte små kartofler fra frilandsgrønt og cremet vildtsauce
Svine porchetta med sprøde svær og krydderurter, ristede rodfrugter, kartoffelpure og pebersauce
Øl braiserede svinekæber med syltet løg, persillerødder, marinert grønkål, kartoffelpure og ølglaze (+ kr 10,-)
Rosastegt skuldermørbrad med smørstegt pastinak og portobello svampe, marinert grønkål bagte små kartofler fra Frilandsgrønt og rødvinsauce (+ kr 30,-)
Pochert dagens fangst med risoni ivendt blåmusslinge creme sauce, broccolini, rosenkål og urtesalat (+ 20,-)
Desserter:
Chokolademousse med bærsorbet, krystalisert rød chokolade, pistasie crumble og marengs
Yoghurt sorbet med citroncreme, karamellisert hvid chokolade, græskarkerner, marengs og laurbærolie
Friske jordbær med hvid chokolade is, jordbærsirup og marengs (i sæson)
Natmad: + 55,-
Hotdog med tilbehør
Steambuns med pulledpork, tomatsalsa, syltet kål og chipotlemayo
Tilkøb kr 10,- pr person
Favorit sauce ala Bryggen
Pebersauce med Madagscarpeber og cognac
Pesto med basilikum, mandler og parmesan
Surdejsbrød og Aioli
Bearnaise mayo (koster kun 5 kr.)
Chipotle mayo (koster kun 5 kr.)
Restaurant:
Søndag til torsdag
10:00 – 22:00
Køkken 10:00 – 20:00
Fredag og lørdag
10:00 – 00:00
Køkken 10:00 – 21:00