3-5 retter

Klassisk 3-retter menu 

Fra 349,- (min. 25 kuverter – både frokost og aften)

Forretter:
Serveres med surdejsbrød og smør

Kartoffel-porre suppe med sprødstegt bacon og syltet porre

Hvid asparges suppe med sprødstegt bacon og asparges

2 tarteletter med høns i asparges (serveres ikke brød å smør til)

Klassisk rejecoctail med frisk salat, tomat, agurk, tomatdressing og crutonger

Varmrøget laks med sennespdressing, peberrodscreme, agurk, syltet rødløg, urtesalat og sprød rug (+ kr 20,-)

Kalvetartar med cognaccreme, syltet rødløg, sprøde solsikkekerner og urtesalat (+ kr 20,-)

– Røget rødbede tartar med estragoncreme, sprøde solsikkekerner, revet peberrod, karse og æggeblomme fra Vibensfryd

Hovedretter:

Kalvetykkam fra Grambogård stegt som vildt med waldorfsalat, syltede tranebær, bagte små kartofler fra frilandsgrønt og cremet vildtsauce

Svine porchetta med sprøde svær og krydderurter, ristede rodfrugter, kartoffelpure og pebersauce

Øl braiserede svinekæber med syltet løg, persillerødder, marinert grønkål, kartoffelpure og ølglaze (+ kr 10,-)

Rosastegt skuldermørbrad med smørstegt pastinak og portobello svampe, marinert grønkål bagte små kartofler fra Frilandsgrønt og rødvinsauce (+ kr 30,-)

Pochert dagens fangst med risoni ivendt blåmusslinge creme sauce, broccolini, rosenkål og urtesalat (+ 20,-)

Desserter:

Chokolademousse med bærsorbet, krystalisert rød chokolade, pistasie crumble og marengs

Yoghurt sorbet med citroncreme, karamellisert hvid chokolade, græskarkerner, marengs og laurbærolie

Friske jordbær med hvid chokolade is, jordbærsirup og marengs (i sæson)

Natmad: + 55,-

Hotdog med tilbehør

Steambuns med pulledpork, tomatsalsa, syltet kål og chipotlemayo

Tilkøb kr 10,- pr person

Favorit sauce ala Bryggen

Pebersauce med Madagscarpeber og cognac

Pesto med basilikum, mandler og parmesan

Surdejsbrød og Aioli

Bearnaise mayo (koster kun 5 kr.)

Chipotle mayo (koster kun 5 kr.)