Fisk- og skaldyrsaften med luksusvine fra Kjær & Sommerfeldt

Fisk- og skaldyrsaften med spanske luksusvine fra Kjær & Sommerfeldt

Book dit bord via linket ovenfor eller på [email protected]

NY DATO FØLGER…

 

Fisk- og skaldyrsaften med 6-retters menu og lækre spanske vine præsenteret af vinkonsulent Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt.

Fisk- og skaldyrsaften på Bryggen med nøje udvalgte vine fra Kjær & Sommerfeldt præsenteret af Claus Esmark.

Vi afholder fisk- og skaldyrsaften og vores samarbejdspartner, Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt kommer forbi og fortæller om nordspanske vine. Glæd dig til en unik aften med fokus på smagen og håndværket.

 

6 retter inkl. luksusvine

Stenbiderrogn – håndpillede rejer – ramsløg – ”svele” luftig pandekage – peberrod

****

Grillet blåmusling – blomkålcreme – brunet smør – soya – ribskapers – syltet sennep – surdejsbrød

****

Dumpling med Limfjord hummer – togarachi dressing – forårsløg – sesamfrø

****

Pocheret ørred – blåmuslingesauce – løjrom – purløg – brunoise af rodfrugter

****

Pandestegt skatevinge – hvide asparges – beaurre blanc – ramsløg-persille creme – kørvel

****

Yoghurt sorbet – citroncreme – laurbærolie – karamelliseret hvid chokolade – søde græskarkerner

 

DATO FØLGER…

Bemærk! Der er begrænsede pladser.
Du booker dit bord på www.bryggenthisted.dk eller [email protected]