Fisk- og skaldyrsaften med luksusvine fra Kjær & Sommerfeldt
Fisk- og skaldyrsaften med spanske luksusvine fra Kjær & Sommerfeldt
Book dit bord via linket ovenfor eller på [email protected]
NY DATO FØLGER…
Fisk- og skaldyrsaften med 6-retters menu og lækre spanske vine præsenteret af vinkonsulent Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt.
Fisk- og skaldyrsaften på Bryggen med nøje udvalgte vine fra Kjær & Sommerfeldt præsenteret af Claus Esmark.
Vi afholder fisk- og skaldyrsaften og vores samarbejdspartner, Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt kommer forbi og fortæller om nordspanske vine. Glæd dig til en unik aften med fokus på smagen og håndværket.
6 retter inkl. luksusvine
Stenbiderrogn – håndpillede rejer – ramsløg – ”svele” luftig pandekage – peberrod
****
Grillet blåmusling – blomkålcreme – brunet smør – soya – ribskapers – syltet sennep – surdejsbrød
****
Dumpling med Limfjord hummer – togarachi dressing – forårsløg – sesamfrø
****
Pocheret ørred – blåmuslingesauce – løjrom – purløg – brunoise af rodfrugter
****
Pandestegt skatevinge – hvide asparges – beaurre blanc – ramsløg-persille creme – kørvel
****
Yoghurt sorbet – citroncreme – laurbærolie – karamelliseret hvid chokolade – søde græskarkerner
DATO FØLGER…
Bemærk! Der er begrænsede pladser.
Du booker dit bord på www.bryggenthisted.dk eller [email protected]